Bekijk > Bekijk > Bekijk >
 
 
Decom vrijstaande woning
Hier vindt u een overzicht van de standaard vrijstaande woningtypen van Decom. Een gevarieerd palet waar de woning van uw dromen zeker bijzit. Zeker omdat u het huis helemaal op ‘smaak’ kunt brengen, dus naar eigen wensen kunt aanpassen. Maar het basisidee ligt er echter al, dus u bespaart kosten. Prijslijst en standaard technische gegevens vindt u in onze brochure.

Hebt u vragen of interesse bel ons dan. Wij nemen graag vrijblijvend de tijd voor een inventarisatie van uw wensen.
Bekijk >
 
 
 
 
Decom halfvrijstaande woning
Hier vindt u een overzicht van de standaard halfvrijstaande woningtypen van Decom. Een fraai aanbod waar u zeker uw keuze uit kunt maken.

Al deze woningen worden traditioneel gebouwd volgens de nationaal geldende normen. Het resultaat zijn huizen in de kwaliteit van vroeger voor prijzen die vaak nog lager liggen dan bij systeembouw.
Bekijk >
 
 
 
 
Decom, wonen op maat

Een kleine greep uit de maatwoningen die Decom voor haar klanten heeft gebouwd. Zeer gevarieerd in architectonische stijlen, maar altijd kwaliteit op een bijzonder persoonlijk niveau. Laat u inspireren!

Mocht u buiten ons werkgebied een woning willen bouwen, dan is dat voor ons geen enkel probleem. U moet hier alleen rekening houden met extra (reis)kosten.

Bekijk >